Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

When Love Happens

Film, 2014, 109 minuten
When Love Happens
Huwelijksplanner Mo heeft zelf weinig geluk in de liefde. Ze is het organiseren van bruiloften helemaal zat en gaat zelf online op zoek naar de man van haar dromen.
De film When Love Happens is uitgebracht in 2014 en duurt 109 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When Love Happens op Moviemeter

De 28-jarige Mo is huwelijksplanner. Zelf heeft ze weinig geluk in de liefde. Ze is het organiseren van bruiloften helemaal zat en gaat zelf online op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft spoedig weer dates die wat tegenvallen. Sommige mannen zijn slecht gekleed en andere weinig galant. Zal ze Mr. Perfect ooit ontmoeten?

When Love Happens op IMDB

Score: 5,4 van de 10

A 28 year old event planner feels the clock ticking on her chances of getting married. With a friend getting engaged and being tasked to handle the wedding, she starts on line dating and a VLog of her journey. After lots of dates, she has a real chance at love. Funny, well acted and enjoyable.

Acteurs in When Love Happens

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals When Love Happens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Perfect Pairing
Een wijnmanager uit LA wil een ​​grote klant voor zich winnen en gaat werken op een Australische schapenboerderij, waar ze verliefd wordt op een ruige, mysterieuze man.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Bittersweet Days
Nadat haar vriend tijdelijk naar Londen is verhuisd, krijgt een jonge vrouw een hechte relatie met haar nieuwe huisgenoot, een extraverte Nederlandse fotograaf.
Ana by Day
Als ze hoort dat ze een dubbelgangster heeft die haar leven heeft overgenomen, moet de jonge vrouw kiezen tussen haar eigen identiteit en haar nieuwe anonimiteit.
Along for the Ride
In de zomer voordat de universiteit begint, ontmoet Auden de mysterieuze Eli. 's Nachts laat hij haar het zorgeloze tienerleven ervaren dat ze nooit heeft gekend.