Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

When Two Worlds Collide

Documentaire, 2016, 102 minuten
When Two Worlds Collide
Deze documentaire gaat over de strijd tussen de inheemse bevolking en de Peruaanse overheid over land en de economische situatie in de Amazone.
De documentaire When Two Worlds Collide is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When Two Worlds Collide op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Deze documentaire gaat over de strijd tussen de inheemse bevolking en de Peruaanse overheid over land en de economische situatie in de Amazone. President Alan Garcia wil met Peru graag wereldspeler worden met het winnen van olie, mineralen en gas. Dit wil hij echter doen ten koste van tot nu toe onaangetast inheems Amazoneland. Er volgt sterke oppositie van de inheemse leider Alberto Pizango, die gepassioneerde betogen houdt tegen Garcia’s destructieve acties. Wanneer Garcia echter onverstoord verder gaat met zijn plannen, volgt er uiterst gewelddadige weerstand.

When Two Worlds Collide op IMDB

Score: 7,8 van de 10

An indigenous environmental activist takes on the large businesses that are destroying the Amazon.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals When Two Worlds Collide

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.