Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

When Two Worlds Collide

Documentaire, 2016, 102 minuten
When Two Worlds Collide
Deze documentaire gaat over de strijd tussen de inheemse bevolking en de Peruaanse overheid over land en de economische situatie in de Amazone.
De documentaire When Two Worlds Collide is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When Two Worlds Collide op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Deze documentaire gaat over de strijd tussen de inheemse bevolking en de Peruaanse overheid over land en de economische situatie in de Amazone. President Alan Garcia wil met Peru graag wereldspeler worden met het winnen van olie, mineralen en gas. Dit wil hij echter doen ten koste van tot nu toe onaangetast inheems Amazoneland. Er volgt sterke oppositie van de inheemse leider Alberto Pizango, die gepassioneerde betogen houdt tegen Garcia’s destructieve acties. Wanneer Garcia echter onverstoord verder gaat met zijn plannen, volgt er uiterst gewelddadige weerstand.

When Two Worlds Collide op IMDB

Score: 7,8 van de 10

An indigenous environmental activist takes on the large businesses that are destroying the Amazon.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals When Two Worlds Collide

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.