Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Where is Freedom?

Where Is Freedom?
Film, 1954, 91 minuten
Where is Freedom?
Na 20 jaar in de gevangenis voor een crime passionnel, wordt Salvatore vervroegd vrijgelaten wegens goed gedrag. Maar het valt niet mee om je aan te passen aan de buitenwereld.
De film Where is Freedom? is uitgebracht in 1954 en duurt 91 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Bitterzoet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Where is Freedom?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Italiaans;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.