Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Where the Crawdads Sing

Film, 2022, 125 minuten
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
De film Where the Crawdads Sing is uitgebracht in 2022 en duurt 125 minuten. Daisy Edgar-Jones ('Normal People') speelt in deze sfeervolle verfilming van de bestseller van Delia Owens. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Where the Crawdads Sing is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Where the Crawdads Sing

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Where the Crawdads Sing

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Labyu With An Accent
A heartbroken businesswoman gets a dancer to pose as her rich boyfriend so her family will get off her back about reuniting with her cheating ex-fiancé.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.