Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

While We're Young

Film, 2015, 97 minuten
While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
De film While We're Young is uitgebracht in 2015 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

While We're Young op IMDB

Score: 6 van de 10

A middle-aged couple's career and marriage are overturned when a disarming young couple enters their lives.

Acteurs in While We're Young

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals While We're Young

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.