Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White Boy Rick

Film, 2018, 111 minuten
White Boy Rick
In dit op feiten gebaseerde drama wordt een tiener uit een arbeidersgezin in Detroit een FBI-informant en later een drugsdealer tijdens de crackepidemie in de jaren 80.
De film White Boy Rick is uitgebracht in 2018 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Boy Rick op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The story of teenager Richard Wershe Jr., who became an undercover informant for the FBI during the 1980s and was ultimately arrested for drug-trafficking and sentenced to life in prison.

Acteurs in White Boy Rick

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Indonesisch;Engels

Meer zoals White Boy Rick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.