Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White Fang

Film, 2018, 87 minuten
White Fang
Een nieuwsgierige, trouwe wolfshond beleeft het avontuur van zijn leven terwijl hij drie verschillende baasjes na elkaar dient.
De film White Fang is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Nick Offerman, Rashida Jones en Paul Giamatti spraken deze animatieversie van het klassieke boek van Jack London in. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Fang op IMDB

Score: 7 van de 10

Based on the timeless novel by Jack London. A loyal wolfdog's curiosity leads him on the adventure of a lifetime while serving a series of three distinctly different masters.

Trailer

Acteurs in White Fang

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Indonesisch;Engels

Meer zoals White Fang

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Luz
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?