Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White Girl

Film, 2016, 90 minuten
White Girl
Een studente struint door New York op zoek naar cocaïne en andere stimulansen en stuit op iets oprechts dat door haar vingers lijkt te glippen.
De film White Girl is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Girl op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

Leah is een tweedejaarsstudente in New York waar ze recent naar een nieuw appartement is verhuisd met haar kamergenote Katie. Wanneer Leah de plaatselijke drugsdealer Blue in contact brengt met de hoofdredacteur van haar magazine, om cocaïne te verkopen aan plaatselijke clubhoppers, wordt Blue gearresteerd. Leah laat het er echter niet bij zitten en ze is vastberaden om hem vrij te krijgen, ongeacht wat het kost.

White Girl op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Summer, New York City. A college girl falls hard for a guy she just met. After a night of partying goes wrong, she goes to wild extremes to get him back.

Acteurs in White Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals White Girl

Skins

Skins

(2013)

Loser

Loser

(2010)

The Affair

The Affair

(2018)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Easy

Easy

(2019)

Divines

Divines

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Chewing Gum

Chewing Gum

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.