Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White Girl

Film, 2016, 90 minuten
White Girl
Een studente struint door New York op zoek naar cocaïne en andere stimulansen en stuit op iets oprechts dat door haar vingers lijkt te glippen.
De film White Girl is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Girl op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

Leah is een tweedejaarsstudente in New York waar ze recent naar een nieuw appartement is verhuisd met haar kamergenote Katie. Wanneer Leah de plaatselijke drugsdealer Blue in contact brengt met de hoofdredacteur van haar magazine, om cocaïne te verkopen aan plaatselijke clubhoppers, wordt Blue gearresteerd. Leah laat het er echter niet bij zitten en ze is vastberaden om hem vrij te krijgen, ongeacht wat het kost.

White Girl op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Summer, New York City. A college girl falls hard for a guy she just met. After a night of partying goes wrong, she goes to wild extremes to get him back.

Acteurs in White Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals White Girl

Skins

Skins

(2013)

Loser

Loser

(2010)

The Affair

The Affair

(2018)

Easy

Easy

(2017)

Divines

Divines

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Chewing Gum

Chewing Gum

(2017)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.