Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White Girl

Film, 2016, 90 minuten
White Girl
Een studente struint door New York op zoek naar cocaïne en andere stimulansen en stuit op iets oprechts dat door haar vingers lijkt te glippen.
De film White Girl is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Girl op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

Leah is een tweedejaarsstudente in New York waar ze recent naar een nieuw appartement is verhuisd met haar kamergenote Katie. Wanneer Leah de plaatselijke drugsdealer Blue in contact brengt met de hoofdredacteur van haar magazine, om cocaïne te verkopen aan plaatselijke clubhoppers, wordt Blue gearresteerd. Leah laat het er echter niet bij zitten en ze is vastberaden om hem vrij te krijgen, ongeacht wat het kost.

White Girl op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Summer, New York City. A college girl falls hard for a guy she just met. After a night of partying goes wrong, she goes to wild extremes to get him back.

Acteurs in White Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals White Girl

Black Book

Black Book

(2006)

Skins

Skins

(2013)

The Affair

The Affair

(2018)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Easy

Easy

(2019)

Divines

Divines

(2016)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Loser

Loser

(2010)

Chewing Gum

Chewing Gum

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.