Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch

Documentaire, 2022, 88 minuten
White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch
Deze documentaire gaat over de heersende popcultuur van Abercrombie & Fitch bij coole jongeren in de late jaren 90 en vroege jaren 2000 die floreerde door uitsluiting.
De documentaire White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 88 minuten. Never Sorry', 'Take Your Pills'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Money Shot: The Pornhub Story
Deze diepgaande documentaire onderzoekt de successen en schandalen van Pornhub op basis van interviews met acteurs, activisten en voormalige werknemers.
Big Cats
Leeuwen, luipaarden en cheeta's krijgen vaak de schuld van dood vee en zijn gewild vanwege hun vacht. Er zijn dan ook weinig habitats waar ze echt veilig kunnen leven.
Comunero Rebellion
Aan de hand van interviews met deskundigen en levendige animaties onderzoekt deze documentaire de opstand van de burgers van Castilië tegen Karel I in Spanje rond 1520.
Making All Quiet on the Western Front
Go behind the scenes of Edward Berger’s WWI epic and see how the cast and crew crafted its amazing authenticity — from the sets to the SFX prosthetics.