Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White House Down

Film, 2013, 131 minuten
White House Down
Als het Witte Huis op een gewelddadige manier wordt overvallen, moet de president zich verstoppen totdat hij gered kan worden.
De film White House Down is uitgebracht in 2013 en duurt 131 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White House Down op Moviemeter

Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke paramilitaire groep. Een agent van de geheime dienst, John Cale (Channing Tatum), krijgt de belangrijke en zware taak om het leven van de Amerikaanse president te redden.

White House Down op IMDB

Score: 6 van de 10

While on a tour of the White House with his young daughter, a Capitol policeman springs into action to save his child and protect the president from a heavily armed group of paramilitary invaders.

Acteurs in White House Down

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals White House Down

S.W.A.T.

S.W.A.T.

(2003)

Taken

Taken

(2008)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Jack Reacher

Jack Reacher

(2012)

Escape Plan

Escape Plan

(2013)

John Wick

John Wick

(2014)

Security

Security

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.