Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Why We Fight: The Battle of Russia

Documentaire, 1943, 82 minuten
Why We Fight: The Battle of Russia
Deze aflevering van Frank Capra's documentairereeks beschrijft de noodzaak van een verbond tussen Rusland en Amerika om de nazi's te verslaan.
De documentaire Why We Fight: The Battle of Russia is uitgebracht in 1943 en duurt 82 minuten. Deze film was te zien in bioscopen in heel de VS en werd genomineerd voor een Oscar voor Beste documentaire.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Why We Fight: The Battle of Russia

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Why We Fight: The Battle of Russia

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.