Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Why We Fight: The Battle of Russia

Documentaire, 1943, 82 minuten
Why We Fight: The Battle of Russia
Deze aflevering van Frank Capra's documentairereeks beschrijft de noodzaak van een verbond tussen Rusland en Amerika om de nazi's te verslaan.
De documentaire Why We Fight: The Battle of Russia is uitgebracht in 1943 en duurt 82 minuten. Deze film was te zien in bioscopen in heel de VS en werd genomineerd voor een Oscar voor Beste documentaire.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Why We Fight: The Battle of Russia

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Why We Fight: The Battle of Russia

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.