Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wild Wild Country

Tv-serie, 2018
Wild Wild Country
Als een omstreden sekteleider een utopische stad bouwt in de woestijn van Oregon, groeien conflicten met de lokale bevolking uit tot een nationaal schandaal.
De tv-serie Wild Wild Country is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Dit fascinerende verhaal over een mislukte utopie won een Emmy voor Beste documentairereeks. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Provocerend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wild Wild Country op Moviemeter

Score: 3,77 van de 5

Als een omstreden sekteleider een utopische stad bouwt in de woestijn van Oregon, groeien conflicten met de lokale bevolking uit tot een nationaal schandaal. De zesdelige documentaire volgt de opkomst en ondergang van de Rajneesh-beweging, een religieuze groepering die de leer van Indiase omstreden sekteleider goeroe Bhagwan Shree Rajneesh in Oregon in de vroege jaren 80 volgde.

Wild Wild Country op IMDB

Score: 8,2 van de 10

When the world's most controversial guru builds a utopian city deep in the Oregon desert, conflict with the locals escalates into a national scandal. A true story.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wild Wild Country

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.