Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Win the Wilderness

Tv-serie, 2020
Win the Wilderness
Zes stellen moeten bewijzen over de overlevingsvaardigheden te beschikken om een bijzonder huis te winnen, diep in de uitgestrekte, woeste wildernis van Alaska.
De tv-serie Win the Wilderness is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Win the Wilderness op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Six British couples compete to impress the current, elderly owners of a remote yet breathtaking property in Alaska. The winners will win the property deep within the Alaskan wilderness.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Win the Wilderness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
¿A quién le gusta mi follower?
Drie succesvolle influencers coachen elk een volger bij het filteren van hun potentiële dates in de hoop hun digitale likes te kunnen in inruilen voor echte liefde.
Dated and Related
Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.
Buy My House
Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.