Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Winchester

Film, 2018, 99 minuten
Winchester
De erfgename van een grote wapenmagnaat bouwt een labyrintachtig landhuis om de geesten te weren van de mensen die door de wapens van haar familie zijn omgekomen.
De film Winchester is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Winchester op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Ensconced in her sprawling California mansion, eccentric firearm heiress Sarah Winchester believes she is haunted by the souls of people killed by the Winchester repeating rifle.

Trailer

Acteurs in Winchester

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Winchester

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goosebumps 2: Haunted Halloween
Drie tieners proberen tijdens Halloween een magisch boek tegen te houden dat personages van de Goosebumps-boeken tot leven brengt.
Memory Games
Het is de kern van de mensheid, de bouwsteen van identiteit en cultuur. Verken het geheugen door vier unieke geesten.
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.