Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Windfall

Film, 2022, 92 minuten
Windfall
Een man breekt in bij het lege vakantiehuis van een miljardair, maar het gaat mis als de arrogante techmagnaat ineens besluit met zijn vrouw vakantie te komen vieren.
De film Windfall is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 92 minuten. Jason Segel, Lily Collins en Jesse Plemons spelen in deze thriller van regisseur Charlie McDowell ('The One I Love'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Provocerend, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Windfall op IMDB

Twenty suburban neighbors who played tho lottery together for years suddenly win a fortune working out at $19,000,000 each. Yet is also brings huge problems for many. Sean is a fugitive after an accident, so he offers lawyer Zoe half to cash his share, but she and his past shower misery over him time and again. Peter convinces a few others to take charge of the town's nearly bankrupt bicycle factory. Peter's wife Nina betrays him for partner Cameron, whose marriage to Beth also shatters over her child-wish. Minor Damien leaves home spending big, but ends up married to illegal Russian gold-digger Galina, who attracts all kinds of trouble. One share is disputed as Sunny claims it instead of a regular player.

Acteurs in Windfall

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Windfall

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.