Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wine Country

Film, 2019, 103 minuten
Wine Country
Als een stel vriendinnen dat elkaar al lang kent naar Napa gaat voor een in wijn gedrenkt verjaardagsuitje, valt hun perfect geplande weekend al gauw in duigen.
De film Wine Country is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Met Amy Poehler, Maya Rudolph, Rachel Dratch, Ana Gasteyer, Paula Pell en Emily Spivey van Saturday Night Live. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Wine Country is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wine Country op IMDB

Score: 6,1 van de 10

When a group of longtime girlfriends goes to Napa for the weekend to celebrate their friend's 50th birthday, tensions from the past boil over.

Acteurs in Wine Country

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Wine Country

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.