Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Winning

Documentaire, 2016, 77 minuten
Winning
Een blik op de legendarische carrières van Martina Navratilova, Jack Nicklaus, Nadia Comaneci, Edwin Moses en Esther Vergeer, die er alles aan deden om te winnen.
Deze documentaire is Inspirerend

Winning op Moviemeter

Een film, vijf legendarische atleten. Een blik op de carrières van tenniskampioene Martina Navratilova, golfgrootheid Jack Nicklaus, Olympisch gymnaste Nadia Comaneci, atletieklegende Edwin Moses en de Nederlandse rolstoeltennisster Esther Vergeer, die er alles aan deden om te winnen. Via interviews en beelden geeft deze documentaire de hoogtepunten maar ook dieptepunten bloot van deze sporters en stelt de vraag hoe sommige atleten zulke grootse prestaties kunnen bereiken.

Winning op IMDB

One film. Five legendary athletes. The compelling and inspiring story of the journeys of tennis champion Martina Navratilova, golf great Jack Nicklaus, Olympic gymnast Nadia Comaneci, track...

Acteurs in Winning

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Winning

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lucha. Jugando con lo imposible
Hockeyster Luciana Aymar, beter bekend als 'Lucha', deelt haar tumultueuze en triomfantelijke verhaal over hoe ze de beste ter wereld is geworden.
Michael Jackson: The Life of an Icon
Dit eerbetoon aan de King of Pop zit vol met nooit eerder vertoonde familiefilmpjes, zeldzame foto's en nieuwe interviews, en biedt een uniek kijkje achter de schermen.
Katy Perry: Part of Me
Popster Katy Perry wordt op en buiten het podium gefilmd in dit onthullende dagboek van haar California Dreams Tour, met onder andere haar optredens in Los Angeles.
Social Fabric
Kledingontwerper Kyle Ng neemt kijkers mee tijdens zijn interessante zoektochten om meer te weten te komen over streetwear en modetrends over de hele wereld.
The Horn
Volg het gevaarlijke werk van Air Zermatt, een zoek- en reddingsteam dat op de berg de Matterhorn in Zwitserland werkt.