Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Winning

Documentaire, 2016, 77 minuten
Winning
Een blik op de legendarische carrières van Martina Navratilova, Jack Nicklaus, Nadia Comaneci, Edwin Moses en Esther Vergeer, die er alles aan deden om te winnen.
Deze documentaire is Inspirerend

Winning op Moviemeter

Een film, vijf legendarische atleten. Een blik op de carrières van tenniskampioene Martina Navratilova, golfgrootheid Jack Nicklaus, Olympisch gymnaste Nadia Comaneci, atletieklegende Edwin Moses en de Nederlandse rolstoeltennisster Esther Vergeer, die er alles aan deden om te winnen. Via interviews en beelden geeft deze documentaire de hoogtepunten maar ook dieptepunten bloot van deze sporters en stelt de vraag hoe sommige atleten zulke grootse prestaties kunnen bereiken.

Winning op IMDB

One film. Five legendary athletes. The compelling and inspiring story of the journeys of tennis champion Martina Navratilova, golf great Jack Nicklaus, Olympic gymnast Nadia Comaneci, track...

Acteurs in Winning

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Winning

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

MeatEater
Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.
Dos Cataluñas
Vertegenwoordigers uit zowel de Catalaanse als de Spaanse samenleving geven hun mening over de ingewikkelde Catalaanse politiek en de onafhankelijkheidsbeweging.
Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane
Twee priesters, de een uit het Schotse Dunblane en de ander uit Newtown in Connecticut, krijgen een band met elkaar door schooltragedies die zich 16 jaar apart voordeden.
Quincy
Deze documentaire belicht muziek- en cultuuricoon Quincy Jones en gaat bijzonder diep in op zijn privéleven en verhalen uit zijn ongeëvenaarde carrière.
Reversing Roe
Aan de hand van interviews met voor- en tegenstanders van het recht op abortus, toont deze film de lange politieke campagne om het Roe vs Wade-arrest nietig te verklaren.