Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom

Documentaire, 2015, 98 minuten
Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom
Wat begon als vreedzame studentendemonstraties in Oekraïne groeide in 93 dagen uit tot een gewelddadige revolutie en een volwaardige burgerrechtenbeweging.
De documentaire Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film over de vrijheidsstrijd in de Oekraïne kreeg een Oscar-nominatie voor Beste documentaire. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom op IMDB

Score: 8,4 van de 10

A documentary on the unrest in Ukraine during 2013 and 2014, as student demonstrations supporting European integration grew into a violent revolution calling for the resignation of President Viktor F. Yanukovich.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Oekraïens
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom

The Square

The Square

(2013)

Mitt

Mitt

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Big Cats
Leeuwen, luipaarden en cheeta's krijgen vaak de schuld van dood vee en zijn gewild vanwege hun vacht. Er zijn dan ook weinig habitats waar ze echt veilig kunnen leven.
In the Name of God: A Holy Betrayal
Deze docuserie onderzoekt de duistere kant van blind geloof aan de hand van vier huiveringwekkende, waargebeurde verhalen van Koreaanse leiders die beweren een profeet te zijn.
Monique Olivier: Accessory to Evil
Tussen 1987 en 2003 vestigde Michel Fourniret zijn naam als Frankrijks meest beruchte moordenaar. Maar zijn vrouw was een raadsel: was ze een pion of was ze medeplichtig?