Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom

Documentaire, 2015, 98 minuten
Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom
Wat begon als vreedzame studentendemonstraties in Oekraïne groeide in 93 dagen uit tot een gewelddadige revolutie en een volwaardige burgerrechtenbeweging.
De documentaire Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film over de vrijheidsstrijd in de Oekraïne kreeg een Oscar-nominatie voor Beste documentaire. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom op IMDB

Score: 8,4 van de 10

A documentary on the unrest in Ukraine during 2013 and 2014, as student demonstrations supporting European integration grew into a violent revolution calling for the resignation of President Viktor F. Yanukovich.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Oekraïens
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom

The Square

The Square

(2013)

Mitt

Mitt

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.