Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom

Documentaire, 2015, 98 minuten
Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom
Wat begon als vreedzame studentendemonstraties in Oekraïne groeide in 93 dagen uit tot een gewelddadige revolutie en een volwaardige burgerrechtenbeweging.
De documentaire Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 98 minuten. Deze film over de vrijheidsstrijd in de Oekraïne kreeg een Oscar-nominatie voor Beste documentaire. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom op IMDB

Score: 8,4 van de 10

A documentary on the unrest in Ukraine during 2013 and 2014, as student demonstrations supporting European integration grew into a violent revolution calling for the resignation of President Viktor F. Yanukovich.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Oekraïens
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom

The Square

The Square

(2013)

Mitt

Mitt

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.