Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Winx Club

Tv-serie, 2014, 534.594 beoordelingen
Winx Club
In deze levendige fantasy raakt het meisje Bloom bevriend met een groep elfjes. Ze volgt hen naar de geheime, gevaarlijke Magische Dimensie.
De tv-serie Winx Club is uitgebracht in 2014. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Winx Club op IMDB

Score: 5 van de 10

In a magical universe, witches, warriors begin fighting in the name of good .vs. evil! At a magic school, five teenage girls are selected to defend the universe with their magic.

Acteurs in Winx Club

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels;Frans
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Winx Club

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Als de familie Roberts in Costa Rica onderzoek gaat doen naar een legende over een ​​zeemeermin, neemt Barbie een zomerbaantje in het waterpark van een sluwe eigenaar.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.