Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wish Upon

Film, 2017, 90 minuten
Wish Upon
Een tiener krijgt een mysterieuze speeldoos die zeven wensen in vervulling laat gaan. Al snel komt ze erachter dat ze een prijs moet betalen om alles te kunnen hebben.
De film Wish Upon is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wish Upon op IMDB

Score: 5,1 van de 10

A teenage girl discovers a box that carries magic powers and a deadly price for using them.

Acteurs in Wish Upon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Wish Upon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Don't Breathe 2
Een blinde veteraan traint zijn adoptiedochter om opgewassen te zijn tegen elk gevaar. Maar dan worden de twee overvallen door een wraakzuchtige figuur uit het verleden.
Curse of Chucky
Chucky, de angstaanjagende pop met de geest van een bekende seriemoordenaar, is terug: Nica ontvangt een mysterieus pakket, maar besteedt er weinig aandacht aan.
The Amityville Theater
Een tienermeisje blijft alleen achter als haar ouders overlijden. Ze erft een vreemd theater in het beruchte stadje Amityville, waar haar iets boosaardigs wacht.
Theatre of Fear
Een allesbehalve doorsneefamilie van circusartiesten geeft 's nachts een mysterieuze variétéshow. Achter de schermen verbergen ze echter duistere activiteiten.