Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Won't You Be My Neighbor?

Documentaire, 2018, 94 minuten
Won't You Be My Neighbor?
Toen Fred Rogers zijn roeping vond in televisie, was zijn bescheiden kinderprogramma generaties lang geliefd vanwege zijn vriendelijkheid, empathie en begrip.
De documentaire Won't You Be My Neighbor? is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Won een Independent Spirit Award voor Beste documentaire en een Dorian Award voor Documentaire van het jaar. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Won't You Be My Neighbor? op IMDB

Score: 8,5 van de 10

An exploration of the life, lessons, and legacy of iconic children's television host,

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Won't You Be My Neighbor?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.