Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wood Industry: A Business Against Nature

Documentaire, 2017, 54 minuten
Wood Industry: A Business Against Nature
De illegale houthandel zou goed zijn voor miljarden dollars. Draagt IKEA, de grootste meubelfabrikant, stiekem bij aan dit probleem?
De documentaire Wood Industry: A Business Against Nature is uitgebracht in 2017 en duurt 54 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals Wood Industry: A Business Against Nature

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.
Congreso Anyway
Op opmerkelijke beelden uit 1993 van een conferentie in Barcelona bespreken deelnemers als Frank Gehry baanbrekende ideeën in de architectuur.