Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Word Party

Tv-serie, 2021
Word Party
Maak kennis met Bailey, Franny, Skip en Lulu. Deze schattige babydieren zouden graag met je willen feesten en woordjes leren!
De tv-serie Word Party is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Jim Henson bedacht deze reeks om peuters te helpen woordjes te leren en om te gaan met elkaar. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Word Party op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Word Party is a TV series starring Dorien Davies, Misty Rosas, and Donna Kimball. Four adorable animal babies need your help to learn lots of skills - especially how to talk.

Acteurs in Word Party

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Word Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.