Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Word Party

Tv-serie, 2021
Word Party
Maak kennis met Bailey, Franny, Skip en Lulu. Deze schattige babydieren zouden graag met je willen feesten en woordjes leren!
De tv-serie Word Party is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Jim Henson bedacht deze reeks om peuters te helpen woordjes te leren en om te gaan met elkaar. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Word Party op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Word Party is a TV series starring Dorien Davies, Misty Rosas, and Donna Kimball. Four adorable animal babies need your help to learn lots of skills - especially how to talk.

Acteurs in Word Party

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Word Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.