Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Words and Pictures

Film, 2013, 115 minuten, 70.932 beoordelingen
Words and Pictures
Op een middelbare school in Maine voeren twee docenten een stevige discussie over wat waardevoller is: woorden of beelden. Hun leerlingen worden het conflict ingezogen.
De film Words and Pictures is uitgebracht in 2013 en duurt 115 minuten. Juliette Binoche en Clive Owen spelen de hoofdrol in dit romantische drama. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Words and Pictures op Moviemeter

Jack Marcus, een leraar Engels (Clive Owen), daagt de kunstlerares van de school, Dina Delsanto (Juliette Binoche), uit voor een 'gevecht' tussen woorden en beelden. De studenten kiezen onderling welke van de twee het belangrijkste is. Ondertussen bloeit er ook een onverwachte romance tussen de twee.

Words and Pictures op IMDB

Score: 7 van de 10

An art instructor and an English teacher form a rivalry that ends up with a competition at their school in which students decide whether words or pictures are more important.

Trailer

Acteurs in Words and Pictures

Regisseur

Meer zoals Words and Pictures

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.