Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Work It

Film, 2020, 93 minuten
Work It
Een briljante, maar stuntelige middelbarescholier wil samen met een groep buitenbeentjes danskampioen worden om een plek te veroveren op de universiteit van haar dromen.
De film Work It is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 93 minuten. Met Sabrina Carpenter, Liza Koshy en Jordan Fisher in deze feelgood danscomedy over het vinden van je passie. Geschikt voor alle leeftijden. Work It is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Work It

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Work It

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Full of Grace
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.