Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Work It

Film, 2020, 93 minuten
Work It
Een briljante, maar stuntelige middelbarescholier wil samen met een groep buitenbeentjes danskampioen worden om een plek te veroveren op de universiteit van haar dromen.
De film Work It is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 93 minuten. Met Sabrina Carpenter, Liza Koshy en Jordan Fisher in deze feelgood danscomedy over het vinden van je passie. Geschikt voor alle leeftijden. Work It is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Work It

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Work It

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ìjọ̀gbọ̀n
Vier tieners uit een plattelandsdorpje in het zuidwesten van Nigeria stuiten op een buidel met ongeslepen diamanten - en al snel zijn ook anderen op zoek naar de buit.
Friday Night Plan
Wanneer hun moeder op zakenreis vertrekt, zetten twee broers hun gekibbel opzij om stiekem naar het coolste feest van het jaar te gaan voordat ze weer terug is.
You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
Bff's Stacy en Lydia plannen allebei een epische bat mitswa. Maar alles loopt mis als een populaire jongen en middelbareschoolperikelen roet in het eten gooien.
Killer Book Club
Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.
Through My Window: Across the Sea
Na een jaar zijn Raquel en Ares herenigd tijdens een zwoele strandreis. Kan hun liefde alles overwinnen ondanks vriendschappelijke flirts en nieuwe onzekerheden?