Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

World War II in Colour

Tv-serie, 2009, 61.516 beoordelingen
World War II in Colour
Beeldmateriaal van de meest dramatische momenten uit de Tweede Wereldoorlog is hersteld in kleur en high definition voor deze historische documentaireserie.
De tv-serie World War II in Colour is uitgebracht in 2009. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

World War II in Colour op IMDB

Score: 8,7 van de 10

World War II in Colour is a TV series starring Robert Powell, Erich von Manstein, and Mamoru Shigemitsu. Recounts the events of world War II in color.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals World War II in Colour

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.