Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

World War II in Colour

Tv-serie, 2009, 61.516 beoordelingen
World War II in Colour
Beeldmateriaal van de meest dramatische momenten uit de Tweede Wereldoorlog is hersteld in kleur en high definition voor deze historische documentaireserie.
De tv-serie World War II in Colour is uitgebracht in 2009. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

World War II in Colour op IMDB

Score: 8,7 van de 10

World War II in Colour is a TV series starring Robert Powell, Erich von Manstein, and Mamoru Shigemitsu. Recounts the events of world War II in color.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals World War II in Colour

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.