Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

World War Z

Film, 2013, 117 minuten, 2.579.100 beoordelingen
World War Z
Een werknemer van de V.N. racet de wereld over om de verspreiding van een dodelijke zombiepandemie tegen te houden.
De film World War Z is uitgebracht in 2013 en duurt 117 minuten. Oscar-winnaar Brad Pitt schittert in deze dure, succesvolle zombiefilm gebaseerd op een horrorroman van Max Brooks. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

World War Z op Moviemeter

Score: 3,36 van de 5

Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt voor het leger en de overheid. Wanneer een zombie-apocalyps uitbreekt, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Tegelijkertijd moet hij zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende zombies.

World War Z op IMDB

Score: 7 van de 10

United Nations employee Gerry Lane traverses the world in a race against time to stop the Zombie pandemic that is toppling armies and governments, and threatening to destroy humanity itself.

Acteurs in World War Z

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals World War Z

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.