Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wormwood

Tv-serie, 2017
Wormwood
In deze serie verkent Errol Morris de mysterieuze dood van een Amerikaanse wetenschapper die betrokken was bij het geheime programma MK-Ultra uit de Koude Oorlog.
De tv-serie Wormwood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. In deze vernieuwende serie van regisseur Errol Morris (Fog of War) speelt Peter Sarsgaard de rol van Frank Olson. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Wormwood is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend, Intellectueel, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wormwood op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Een gedramatiseerde documentaire over de tekortkomingen van kennis uit het verleden en over hoe ver we bereid zijn te gaan in onze zoektocht naar de waarheid. Een verhaal over de zestigjarige queeste van een man naar de mysterieuze omstandigheden rondom de dood van zijn vader. Wormwood belicht deze moordzaak van verschillende kanten en onthult hiermee de donkerste geheimen van de Verenigde Staten.

Wormwood op IMDB

Score: 7 van de 10

In 1953, Army scientist Frank Olson takes a fatal plunge from a hotel window. In 1975, a bombshell report ties his death to a top-secret experiment.

Acteurs in Wormwood

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wormwood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.