Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Worst Cooks in America

Tv-serie, 2017
Worst Cooks in America
De slechtste koks van Amerika gaan de strijd aan om 25.000 dollar te winnen. Ze ontwikkelen hun vaardigheden in de keuken met de hulp van culinaire mentoren.
De tv-serie Worst Cooks in America is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Worst Cooks in America op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Some of the worst cooks in the country will compete in an elimination series. The last two standing have the chance to cook for culinary critics and win a cash prize.

Acteurs in Worst Cooks in America

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Worst Cooks in America

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.