Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wu Assassins

Tv-serie, 2019
Wu Assassins
Een eenvoudige chef-kok uit San Francisco is de nieuwste aanwinst in een lange lijn van huurmoordenaars die de mystieke Wu-krachten uit verkeerde handen moeten houden.
De tv-serie Wu Assassins is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Acteur en vechtkunstenaar Iko Uwais (The Raid) speelt tegenover Katheryn Winnick (Vikings), Lewis Tan en Tommy Flanagan. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Wu Assassins is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wu Assassins op IMDB

Score: 7,4 van de 10

A warrior chosen as the latest and last Wu Assassin must search for the powers of an ancient triad and restore balance in San Francisco's Chinatown.

Acteurs in Wu Assassins

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Kantonees;Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Wu Assassins

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.
1899
Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.
Pepsi, Where's My Jet?
Als een 20-jarige een straaljager probeert te winnen in een Pepsi-kansspel, geeft hij de aanzet tot een David versus Goliath-rechtszaak die geschiedenis zal schrijven.
Mind Your Manners
In deze hartverwarmende make-overserie helpt internationale docent Etiquette Sara Jane Ho mensen hun beste zelf te worden via goede manieren.
FIFA Uncovered
Van machtsspelletjes tot mondiale politiek: de veelbewogen geschiedenis van de FIFA en wat ervoor nodig is om een WK te organiseren, worden onder de loep genomen.