Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

WWII: Report from the Aleutians

Documentaire, 1943, 44 minuten
WWII: Report from the Aleutians
In deze voor een Oscar genomineerde film over WO II vertelt filmmaker John Huston over het leven van de Amerikaanse soldaten die de Aleoeten in Alaska verdedigden.
De documentaire WWII: Report from the Aleutians is uitgebracht in 1943 en duurt 44 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

WWII: Report from the Aleutians op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A official documentary movie about the misson of the US forces on an island of the Aleutians, from which US bombers are attacking the Japanese occupied island Kiska. The movie includes footage from a bombing raid over Kiska with B-17 and B-24 bombers.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals WWII: Report from the Aleutians

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.