Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

WWII: Report from the Aleutians

Documentaire, 1943, 44 minuten
WWII: Report from the Aleutians
In deze voor een Oscar genomineerde film over WO II vertelt filmmaker John Huston over het leven van de Amerikaanse soldaten die de Aleoeten in Alaska verdedigden.
De documentaire WWII: Report from the Aleutians is uitgebracht in 1943 en duurt 44 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

WWII: Report from the Aleutians op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A official documentary movie about the misson of the US forces on an island of the Aleutians, from which US bombers are attacking the Japanese occupied island Kiska. The movie includes footage from a bombing raid over Kiska with B-17 and B-24 bombers.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals WWII: Report from the Aleutians

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.