Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

WWII: Report from the Aleutians

Documentaire, 1943, 44 minuten
WWII: Report from the Aleutians
In deze voor een Oscar genomineerde film over WO II vertelt filmmaker John Huston over het leven van de Amerikaanse soldaten die de Aleoeten in Alaska verdedigden.
De documentaire WWII: Report from the Aleutians is uitgebracht in 1943 en duurt 44 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

WWII: Report from the Aleutians op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A official documentary movie about the misson of the US forces on an island of the Aleutians, from which US bombers are attacking the Japanese occupied island Kiska. The movie includes footage from a bombing raid over Kiska with B-17 and B-24 bombers.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals WWII: Report from the Aleutians

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.