Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wynonna Earp

Tv-serie, 2017
Wynonna Earp
De rebelse afstammelinge van wetsdienaar Wyatt Earp en de onsterfelijke Doc Holliday bevrijden samen de wereld van demonische geesten uit het Wilde Westen.
De tv-serie Wynonna Earp is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Kitscherig, Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wynonna Earp op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Based on the IDW Comic, Wynonna Earp follows Wyatt Earp's great granddaughter as she battles demons and other creatures. With her unique abilities, and a posse of dysfunctional allies, she's the only thing that can bring the paranormal to justice.

Acteurs in Wynonna Earp

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wynonna Earp

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.