Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wynonna Earp

Tv-serie, 2017
Wynonna Earp
De rebelse afstammelinge van wetsdienaar Wyatt Earp en de onsterfelijke Doc Holliday bevrijden samen de wereld van demonische geesten uit het Wilde Westen.
De tv-serie Wynonna Earp is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Kitscherig, Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wynonna Earp op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Based on the IDW Comic, Wynonna Earp follows Wyatt Earp's great granddaughter as she battles demons and other creatures. With her unique abilities, and a posse of dysfunctional allies, she's the only thing that can bring the paranormal to justice.

Acteurs in Wynonna Earp

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wynonna Earp

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.