Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

XX

Film, 2017, 80 minuten
XX
De verhalen in deze vierdelige reeks korte horrorfilms hebben traditionele thema's, maar worden belicht vanuit een vrouwelijk perspectief.
De film XX is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

XX op Moviemeter

Score: 2,22 van de 5

Deze griezelomnibus is een bloemlezing van vier duistere verhalen vol moorden en bovennatuurlijke elementen geschreven en geregisseerd door vrouwen. Annie Clark (alias St. Vincent) debuteert met "The Birthday Party"; Karyn Kusama exorciseert haar zoon in "Her Only Living Son"; Roxanne Benjamin doet gruwelkreten weerklinken in "Don’t Fall"; en Jovanka Vuckovic opent een doos met bizarre geheimen in “The Box”. De animator Sofia Carrillo bundelt de vier terreurvolle vertellingen samen.

XX op IMDB

Score: 4,6 van de 10

XX is a new horror anthology with a gender twist - all segments will be helmed by female directors and will star female leads. The directors have been given free creative rein within budget and time constraints, but all of the segments themselves will involve the horror genre.

Acteurs in XX

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals XX

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Brightburn
Liefdevolle ouders die jaren geleden een kind adopteerden dat in een ruimteschip uit de hemel viel, realiseren zich dat hij kwaadaardig wordt -- en superkrachten heeft.
Midsommar
Een rouwende vrouw gaat met haar vriend en zijn collega's van de universiteit naar een afgelegen Zweeds dorpje dat niet zo'n idyllische leefgemeenschap is als het lijkt.
3 From Hell
Bloeddorstige plattelandsmoordenaars ontsnappen na tien jaar uit de gevangenis. Ze zijn uit op wraak, willen bloed zien en laten chaos los op alles wat beweegt,
Child's Play
In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.