Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Y'a un os dans la moulinette

Film, 1974, 87 minuten
Y'a un os dans la moulinette
Twee werkloze acteurs krijgen een baan van een rijke man, maar hebben niet door dat het hier geen acteerwerk betreft, maar dat hij twee echte privédetectives nodig heeft.
De film Y'a un os dans la moulinette is uitgebracht in 1974 en duurt 87 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Y'a un os dans la moulinette op IMDB

Score: 6,5 van de 10

When a film director is on the lookout for a script, an aspiring writer approaches him with a crime story that changes their lives forever.

Acteurs in Y'a un os dans la moulinette

Regisseur

Meer zoals Y'a un os dans la moulinette

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.