Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yaksha: Ruthless Operations

Film, 2022, 125 minuten
Yaksha: Ruthless Operations
Een vooraanstaand officier van justitie onderzoekt een Black Ops-team en hun leider in een gevaarlijke stad en raakt betrokken in een dodelijke oorlog tussen spionnen.
De film Yaksha: Ruthless Operations is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 125 minuten. Een spionagethriller boordevol actie met in de hoofdrol Sul Kyung-gu ('The Merciless') en Park Hae-soo ('Squid Game'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yaksha: Ruthless Operations op IMDB

A silent battlefield of spies as the center of Asia, Kang-in, the director of National Intelligence Service's overseas branch, leads his Black Team with the best agents in carrying out covert missions. Kang-in is notorious for mercilessly taking any measure to get what he wants, earning himself the nickname "Yaksha," a human-devouring spirit. One day, Ji-hoon arrives as a prosecutor to investigate Black Team, and even with their ignorance, he finds out that their real mission concerns a case that can shake up the whole continent. Soon enough, Kang-in needs to use all his sources, even Ji-hoon, to find his way deeper into the case.

Acteurs in Yaksha: Ruthless Operations

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Yaksha: Ruthless Operations

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.