Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yankee

Tv-serie, 2019
Yankee
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.
De tv-serie Yankee is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Yankee is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber, Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yankee op IMDB

A young entrepreneur from the United States becomes a drug lord in an effort to protect his family.

Acteurs in Yankee

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Nederlands;Frans

Meer zoals Yankee

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exhibit A
Deze waargebeurde misdaadserie laat zien hoe onschuldige mensen zijn veroordeeld met behulp van dubieuze forensische technieken en middelen als contact-DNA en lijkhonden.
O Escolhido
Drie vastberaden artsen willen een zikavaccin naar de afgelegen Pantanal brengen. Ze stuiten daar op een gebedsgenezer en worden meegezogen in zijn mysterieuze sekte.
El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.
Zone Blanche
Een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe aanklager onderzoeken een reeks gruwelijke misdaden en enge voorvallen in een afgelegen dorpje aan de rand van een bos.