Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club

Documentaire, 2023, 84 minuten
Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club
Deze intieme documentaire verkent een vervlogen tijdperk van filmpassie en de opkomst van jonge filmliefhebbers in Zuid-Korea, waaronder Bong Joon ho.
De documentaire Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 84 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.
The Dads
In deze korte documentaire gaan vijf erg verschillende vaders uit vissen met de vader van Matthew Shepard en bespreken ze hun liefde, hoop en angsten voor hun transgender kinderen.
Believer 2
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.