Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

YES DAY

Film, 2021, 89 minuten
YES DAY
Een moeder en een vader die meestal nee zeggen, besluiten ja te zeggen tegen de gekste wensen van hun kinderen – met een paar basisregels – op een superdag vol avontuur.
De film YES DAY is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 89 minuten. Jennifer Garner en Edgar Ramírez spelen met Jenna Ortega in deze hartverwarmende familiecomedy vol verrassingen. Geschikt voor 6 jaar en ouder. YES DAY is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Grappig, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in YES DAY

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals YES DAY

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.