Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

YG Future Strategy Office

Tv-serie, 2018
YG Future Strategy Office
In deze mockumentary-sitcom probeert K-popster Seungri, het jongste lid van BIGBANG, leiding te geven aan een stuntelig team bij YG Future Strategy Office.
De tv-serie YG Future Strategy Office is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. In deze serie hebben iKON, BLACKPINK, Sunmi, Su-hyun van AKMU, WINNER, Lee Hi en Son Na-eun van Apink een gastrol. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.YG Future Strategy Office is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

YG Future Strategy Office op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Sitcom taking place inside the newly formed Future Strategy Office, where trouble-making employees are sent.

Acteurs in YG Future Strategy Office

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Koreaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals YG Future Strategy Office

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.