Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

YG Future Strategy Office

Tv-serie, 2018
YG Future Strategy Office
In deze mockumentary-sitcom probeert K-popster Seungri, het jongste lid van BIGBANG, leiding te geven aan een stuntelig team bij YG Future Strategy Office.
De tv-serie YG Future Strategy Office is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. In deze serie hebben iKON, BLACKPINK, Sunmi, Su-hyun van AKMU, WINNER, Lee Hi en Son Na-eun van Apink een gastrol. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.YG Future Strategy Office is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

YG Future Strategy Office op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Sitcom taking place inside the newly formed Future Strategy Office, where trouble-making employees are sent.

Acteurs in YG Future Strategy Office

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Koreaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals YG Future Strategy Office

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.