Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yoo Byung Jae: Discomfort Zone

Film, 2018, 54 minuten
Yoo Byung Jae: Discomfort Zone
De brutale comedian Yoo Byung-jae koppelt kritiek van het grote publiek aan enkele van de meest gevoelige kwesties in het hedendaagse Zuid-Korea.
De film Yoo Byung Jae: Discomfort Zone is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 54 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Yoo Byung Jae: Discomfort Zone is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Koreaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Yoo Byung Jae: Discomfort Zone

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
Think Like a Man Too
Een romantisch huwelijksweekend in Las Vegas loopt verkeerd wanneer de mannen en vrouwen elkaar proberen te overtreffen in een losbandige nacht.
You Don't Mess with the Zohan
Een Mossad-agent zet zijn eigen dood in scène om een kapperszaak in Amerika te beginnen. Een Palestijn herkent hem en heeft nog een rekening te vereffenen...
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.