Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

You Don't Mess with the Zohan

No te metas con Zohan
Film, 2008, 112 minuten, 2.335.129 beoordelingen
You Don't Mess with the Zohan
Een Mossad-agent zet zijn eigen dood in scène om een kapperszaak in Amerika te beginnen. Een Palestijn herkent hem en heeft nog een rekening te vereffenen...
De film You Don't Mess with the Zohan is uitgebracht in 2008 en duurt 112 minuten. Met Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui en Rob Schneider heb je natuurlijk al heel snel slapstick-comedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Grappig.
12 jaar en ouder Bevat sex Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

You Don't Mess with the Zohan op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scéne te zetten en vervolgens een carrièreswitch in New York te maken als haarstilist. Niet lang daarna raakt hij steeds dieper in de problemen wanneer zijn ware identiteit dreigt bekend gemaakt te worden.

You Don't Mess with the Zohan op IMDB

Score: 6 van de 10

An Israeli Special Forces Soldier fakes his death so he can re-emerge in New York City as a hair stylist.

Trailer

Acteurs in You Don't Mess with the Zohan

Regisseur

Meer zoals You Don't Mess with the Zohan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
The Mother
Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.