Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

You Get Me

Film, 2017, 85 minuten
You Get Me
Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Ze kiest voor zijn middelbare school in een wanhopige poging om hun 'romance' levend te houden.
De film You Get Me is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

You Get Me op Moviemeter

Score: 2,58 van de 5

Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Sommige mensen hebben geen moeite met afwijzing en gaan verder met hun leven. Dit tienermeisje denkt daar anders over. Holly kiest voor zijn middelbare school in een wanhopige poging om hun 'romance' levend te houden.

You Get Me op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Tyler's crazy in love with his perfect girlfriend Ali, but when a big fight makes him and Ali break up, he lands in the arms of Holly, an out-of-towner who shows him a night he's gonna remember. The next morning he finds that not only is Ali taking him back, but Holly has transferred to their school and will do anything to reclaim her new man.

Acteurs in You Get Me

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals You Get Me

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.