Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

You vs. Wild

Tv-serie, 2019
You vs. Wild
In deze interactieve serie neem jij belangrijke beslissingen om Bear Grylls te helpen overleven en missies te volbrengen in de meest onherbergzame gebieden op aarde.
De tv-serie You vs. Wild is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.You vs. Wild is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals You vs. Wild

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Narco-Saints
Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.