Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

You Will Not Have My Hate

Documentaire, 2016, 71 minuten
You Will Not Have My Hate
Nadat hij zijn vrouw is verloren bij de Bataclan-aanslagen, zoekt een man naar begrip bij mensen die soortgelijke tragedies hebben meegemaakt.
De documentaire You Will Not Have My Hate is uitgebracht in 2016 en duurt 71 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Meer zoals You Will Not Have My Hate

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.
Congreso Anyway
Op opmerkelijke beelden uit 1993 van een conferentie in Barcelona bespreken deelnemers als Frank Gehry baanbrekende ideeën in de architectuur.