Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Young, Famous & African

Tv-serie, 2022
Young, Famous & African
Deze realityserie volgt een groep beroemde, welvarende sterren terwijl ze werken en zich ontspannen, flirten en ruziën in Johannesburg, Zuid-Afrika.
De tv-serie Young, Famous & African is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. In deze volledig Afrikaanse realityserie spelen actrice Khanyi Mbau, muzikant Diamond Platnumz en rapper Nadia Nakai. Geschikt voor alle leeftijden. Young, Famous & African is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Young, Famous & African

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Young, Famous & African

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Is She the Wolf?
Ze zijn hier allemaal op zoek naar de ware liefde, maar onder de vrouwen bevindt zich in ieder geval één 'wolf' die niet verliefd mag worden.
Love, Sex and 30 Candles
In het jaar dat ze 30 worden, krijgen vier beste vriendinnen te maken met relaties, liefdesverdriet en een schokkende situatie waardoor hun vriendschap uiteen dreigt te vallen.
At Home With The Furys
In deze hilarische en oprechte docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen om de eigenaardigheden van het gezinsleven te omarmen.