Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Young, Famous & African

Tv-serie, 2022
Young, Famous & African
Deze realityserie volgt een groep beroemde, welvarende sterren terwijl ze werken en zich ontspannen, flirten en ruziën in Johannesburg, Zuid-Afrika.
De tv-serie Young, Famous & African is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. In deze volledig Afrikaanse realityserie spelen actrice Khanyi Mbau, muzikant Diamond Platnumz en rapper Nadia Nakai. Geschikt voor alle leeftijden. Young, Famous & African is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Young, Famous & African

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Young, Famous & African

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Never Lies: Poland
In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.
Physical: 100
Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer - en de geldprijs - als laatste in de wacht te slepen.
Bling Empire: New York
Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.
Pressure Cooker
Elf chef-koks onder één dak moeten hun culinaire vaardigheden gebruiken en strategisch spelen in een spannende kookwedstrijd waarin ze stemmen wie van hen $ 100.000 wint.
The Ultimatum: France
Zes stellen lijken ware liefde te hebben gevonden en worden voor een ultimatum gesteld: verloven of uit elkaar gaan. Voordat ze beslissen, ruilen ze drie weken lang van partner.