Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Young Royals

Tv-serie, 2021
Young Royals
Prins Wilhelm schikt zich in het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska. Het blijkt lastiger dan hij dacht om zijn hart te volgen.
De tv-serie Young Royals is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Met Edvin Ryding ('Gåsmamman'), Pernilla August ('Britt-Marie Was Here') en popzanger Omar Rudberg. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Young Royals is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Young Royals

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Zweeds - Audiobeschrijving;Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Young Royals

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.