Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Young Tiger

Rumble in Hong Kong
Film, 1973, 80 minuten
Young Tiger
Een chauffeur probeert te ontkomen aan gangsters die belastend bewijsmateriaal in zijn taxi weer in handen willen krijgen. Hij krijgt enkel hulp van een stoere agente.
De film Young Tiger is uitgebracht in 1973 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Young Tiger op IMDB

Score: 3,4 van de 10

Ho Mei Fong is a young woman in trouble, running from a gang of criminals with something of importance hidden in her purse. She dies in Chien Chen's taxi while trying to escape, but not before hiding the purse. Chien Chen is now involved whether he likes it or not, along with Ho Mei's sister, who turns out to be an undercover Hong Kong policewoman. They must solve the mystery of the missing purse and what it contained, while being pursued by the criminals and their hired thugs (led by Jackie Chan).

Acteurs in Young Tiger

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Young Tiger

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Good Die Young
Vier mannen met geldproblemen ontmoeten elkaar en besluiten zonder enige ervaring een gewapende overval te plegen
The Silent Enemy
De strijd om de macht op de Middellandse Zee groeit uit tot epische proporties als een Britse officier en zijn duikteam ontdekken hoe de vijand de strijd saboteert.