Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Young Tiger

Rumble in Hong Kong
Film, 1973, 80 minuten
Young Tiger
Een chauffeur probeert te ontkomen aan gangsters die belastend bewijsmateriaal in zijn taxi weer in handen willen krijgen. Hij krijgt enkel hulp van een stoere agente.
De film Young Tiger is uitgebracht in 1973 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Young Tiger op IMDB

Score: 3,4 van de 10

Ho Mei Fong is a young woman in trouble, running from a gang of criminals with something of importance hidden in her purse. She dies in Chien Chen's taxi while trying to escape, but not before hiding the purse. Chien Chen is now involved whether he likes it or not, along with Ho Mei's sister, who turns out to be an undercover Hong Kong policewoman. They must solve the mystery of the missing purse and what it contained, while being pursued by the criminals and their hired thugs (led by Jackie Chan).

Acteurs in Young Tiger

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Young Tiger

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.