Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yours Sincerely, Kanan Gill

Film, 2020, 72 minuten
Yours Sincerely, Kanan Gill
Kanan Gil blikt terug op de doelen die hij zichzelf als tiener stelde in een brief aan zijn toekomstige zelf. In hoeverre heeft hij zijn eigen verwachtingen waargemaakt?
De film Yours Sincerely, Kanan Gill is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 72 minuten. Geschikt voor alle leeftijden Yours Sincerely, Kanan Gill is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yours Sincerely, Kanan Gill op IMDB

Kanan Gill promises a lot of laughs, some happy-tears and a lot of PJs in this comedy special.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Yours Sincerely, Kanan Gill

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man About the House
Drie huurders bundelen hun krachten met de vrouw van de huisbaas in een strijd om hun huis te redden van een meedogenloze projectontwikkelaar.
10000 Timmar
Een loterijwinnaar met veel vrije tijd jaagt zijn droom na om profvoetballer te worden en besluit 10.000 uur te trainen om zijn doel te behalen.
The Cleanse
Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.
Roohi
Twee klungels worden ingehuurd om een bruid te ontvoeren, maar komen in een lastig parket als de ene verliefd wordt op haar, en de andere op de geest die haar bezit.
A nous, les petites Anglaises!
Twee Parijse schoolvrienden worden naar Engeland gestuurd nadat ze zijn gezakt voor hun examens. Ze houden zich echter meer bezig met meisjes dan met hun talenkennis.