Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yucatán

Film, 2018, 130 minuten
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.
De film Yucatán is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 130 minuten. Met Luis Tosar (Celda 211), Rodrigo de la Serna (Diarios de motocicleta) en Stephanie Cayo (Club de Cuervos). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yucatán op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Two white collar thieves compete fiercely against the other trying to steal to an old baker the millions he won on the lotto.

Acteurs in Yucatán

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Yucatán

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.