Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yucatán

Film, 2018, 130 minuten
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.
De film Yucatán is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 130 minuten. Met Luis Tosar (Celda 211), Rodrigo de la Serna (Diarios de motocicleta) en Stephanie Cayo (Club de Cuervos). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yucatán op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Two white collar thieves compete fiercely against the other trying to steal to an old baker the millions he won on the lotto.

Acteurs in Yucatán

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Duits
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Yucatán

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.