Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Z Nation

Tv-serie, 2018, 360.358 beoordelingen
Z Nation
Een team begint aan een gevaarlijke missie: het vervoert een man die een dodelijk zombievirus heeft overleefd, in de hoop dat hij een vaccin kan helpen ontwikkelen.
De tv-serie Z Nation is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Z Nation op IMDB

Score: 6 van de 10

Three years after the zombie virus has gutted the country, a team of everyday heroes must transport the only known survivor of the plague from New York to California, where the last functioning viral lab waits for his blood.

Acteurs in Z Nation

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Z Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.