Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Z Nation

Tv-serie, 2018, 360.358 beoordelingen
Z Nation
Een team begint aan een gevaarlijke missie: het vervoert een man die een dodelijk zombievirus heeft overleefd, in de hoop dat hij een vaccin kan helpen ontwikkelen.
De tv-serie Z Nation is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Z Nation op IMDB

Score: 6 van de 10

Three years after the zombie virus has gutted the country, a team of everyday heroes must transport the only known survivor of the plague from New York to California, where the last functioning viral lab waits for his blood.

Acteurs in Z Nation

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Z Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.